Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Böylelikle imalattan kullanıma derece güzeşte sürecin sonucunda insanları esenlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış evet.

Mimariların yangınlardan korunması karşı yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin bünyelmasına izin verilmektedir.

Eğer bir kapının yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak ivedili çıkış kapısı namına çatı daire aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe göre sinebünyesı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan elan rikkatli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın bedelı henüz buna demetlı olarak henüz adi olmaktadır.

Patlama evet da herhangi bir yangın olayına karşı güvenli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasarım olarak son kademe çeşitli bir skalaya sahiptir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en yaraşır bedel politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

Karşıt takdirde sorunlevini adına getirememekle beraberinde yangına karşı savunmasız bir düzlem oluşturur. Evet yangın bapsı seçerken nelere özen edilmeli?;

Örneğin yangın merdivenleri koridorların böylece mevcut yangın çıkış baplarıyla mürekkeptir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zaruri bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin yapımı yasalarla zorunlu kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine ilişkilı temelı kurallarla kurulmaktadır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda sınırlı bir müddet ısı ve yalım geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Umumi amacı insanların binayı ziyan görmeden vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri nokta allıkır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarısının elden yapı dışına açılması gerekir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da muayyen standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı bâtınin insanların dumandan zehirlenmesine handikap olan müstacel hâl kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı parçalanmamış ordu olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen ciğereriye kolaylıkla girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yönetmeliklere Yangın Merdiveni Kapısı uyumlu olan bir öteki yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı”

Leave a Reply

Gravatar